Gipszkartonozás
A gipszkartonozás terén teljes körű szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére!
Vállaljuk gipszkarton válaszfal, álmennyezet, speciális tűzálló gipszkarton falak és egyedi gipszkarton polcrendszerek építését, tetőterek beépítését, valamint ablakcsere utáni falsérülések helyreállítását.
Ha szeretné átalakíttatni otthonát és gyors, precíz munkára van szüksége, akkor válasszon minket!
Tanácsadás, felmérés, kivitelezés mellett bármilyen elképzelés szakmai oldalról történő megtervezésében és megvalósításában nyugodtan fordulhat hozzánk.
Ház vásárlása esetén, ha változtatni szeretnének az elosztáson, vagy irodahelyiségek tetszőleges elrendezésében nagy segítséget nyújtanak a gipszkarton válaszfalak. Számtalan előnye van. A hagyományos szerkezetekhez képest olcsóbb. Mivel a gipszkartonozás során nem használnak vizet, és a falakat nem vakolják, nem kell megvárni a falszerkezet kiszáradását, hanem gyakorlatilag azonnal készre festhetők, vagy burkolhatók. Ezáltal sok idő megspórolható. Gépészeti és villanyszerelési vezetékeket a gipszkarton falakban, vagy az álmennyezetek fölött lehet elvezetni. A gipszkarton falszerkezet súlya, a hagyományos falazott szerkezetekhez képest könnyebb, ezért olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hagyományos falazat nem építhető.
06 70 429 4581